Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо интересно!!!(snin na Alfa za Winamp)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо интересно!!!(snin na Alfa za Winamp)

Здравеите.Едвали ще ви направи голямо впечетление това но за тези от вас които слушат музика и работят с Winamp ще ви е интересно това.Тука намерех skin-ове за Alfa Romeo за Winamp.За да стане трябва да имате winamp 5,ето ви и линк от каде да си ги свалите.
    http://winamp.com/skins/browse.php?star ... by=publish
    Алфа33 1.7 IE 92г

много са яки! бравос
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Нали!Може и да си сложиш от преде какъвто модел те кефи ,малко са трудни за използване ама сега подробности,нали радва окото
      Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

да идеални са за сектантите
        Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Имам малка забележка Кам Изработването на Скина Мнogo небрежно е изработен .С една дума много нарабен Но все пак Мене мн ме кефи този които е вав формата на решетката
          AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

те май са правени от непрофесионалисти, така като гледам. Някои май са малко бъгави.......... но все пак мене ме кефят

Comment

Ами да просто като видиш назабения скин отсрани и ще се сетиш Но все пак си личи че е бил маняк на Alfa romeo
              AMD&ATI Любимите марки на един Маняк на Игри !!

Alfa_Romeo 155 1.8 8v

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=409
                Ако бяхте прегледали форума по обстойно , щяхте да забележите, че тия скинс ги има от много, много отдвна.
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Опс,моя грешка наистена, то вярно ,че упорито се старая да прочета целия форум ама имам още доста ама караи поне вече са 3 skina tam,не 2
                  Алфа33 1.7 IE 92г

Comment

Working...
                  X